blomster i krukker

Få en smuk velplejet have

Du er sikkert vant til at pleje dig selv. Tage lækkert tøj på og lægge makeup hver morgen, inden du går ud. Du går til frisør, når dit hår skal ordnes. Til negleteknikeren, når du skal have smukke negle. Du får jævnligt ansigtsbehandlinger hos en professionel på en skønhedsklinik. Måske det er på tide at gøre det samme for din have? 

Nyd en velplejet have

Det er hårdt arbejde at passe en have. Der skal beskæres buske og træer, rives blade, fjernes ukrudt, slås græs, ordnes bede og meget andet for at din have kan fremstå smuk og velplejet. En smuk have, som du kan nyde hver dag, kan give stor ro og velvære. En rolig harmonisk have med duftende krydderurter og rolige farver kan være en lise for sjælen. Forestil dig at du efter en hektisk arbejdsdag og en lang køretur hjem, kan sætte dig ud i din have med en kop te, bare lukke alle lyde ude og nyde roen i din have? Forestil dig at stå op og gå ud i din have en dejlig solrig sommermorgen og stå i en rus af duftende roser med fuglekvidder over hovedet og summende bier omkring dig? Noget mange af os drømmer om, men de færreste får indfriet. Drømmen om den perfekte have dør ofte undervejs med hårdt arbejde, manglende viden og planlægning.

Hvorfor ikke konsultere en professionel? 

Mange nyder allerede godt af at have en havemand, der kan gå til hånde. Når der skal slås græs, beskæres eller laves andet tungt arbejde. Det er dog de færreste af os, der konsulterer os med en gartner. Det burde du. En professionel gartner med et velassorteret havecenter i ryggen kan hjælpe dig over de værste trængsler. En anlægsgartner kan hjælpe dig med at planlægge og opbygge din egen smukke have helt fra bunden. En dygtig gartner kan også hjælpe dig med at planlægge vedligehold af din gamle have og rådgive dig i forhold til indkøb af planter, frø og lignende. Du kan også altid ringe direkte til dit lokale plantecenter og få hjælp til at anlægge et rosenbed eller lave din egen velduftende krydderhave.

Leave a Comment