Kvinde med kuffert

Få styr på dine skønhedsprodukter til rejsen

Det er både skønt og sundt at rejse. Det er altid fedt at opleve noget nyt, uanset om det er indenfor Danmarks grænser eller i et andet land. Dog kan det godt være lidt besværligt, når man skal pakke til rejsen; især hvis man skal have sin makeup og hudpleje med. Hvad gør man så?

Kvinde og hudpleje

Når skønheden skal med på farten

Selvfølgelig skal man da have sin makeup og hudpleje med på sin rejse. Der er mange gode grunde til at gå med makeup; for mange er det noget kreativt, som også har en vis tryghed. Hudplejen skal også med, da din hud jo nok er vant til din aftenrutine, og det skal helst ikke forstyrres under rejsen, så din hud bliver rød og påvirket imens du er afsted. Derfor kommer man ikke udenom, at disse ting skal med. Men disse ting er typisk flydende eller skrøbelige, så pakningen kan være svær. Heldigvis er der ting, som du kan gøre.

Små beholdere

Et godt tip er at overføre dine produkter til mindre beholdere. Hvis du har købt en helt ny flaske med ansigtsrens, har du formentlig ikke brug for det hele på din rejse. I så fald kan du hælde det, du har brug for, over i en mindre beholder. Det fylder meget mindre, og det er noget, der altid er et plus, når man rejse. Det kan man gøre med flere forskellige produkter, og det vil være en stor hjælp. Dog er der også mange ting, som man kan købe i mindre formater. På den måde skal du ikke selv komme produkterne i mindre beholdere; du kan bare være klar med det samme.

Kvinde og makeup

Effektiv opbevaring

Selv de små beholdere kan til tider være lidt svære at pakke. Derfor kan løsningen på alle dine problemer være en makeup kuffert. Med en makeup kuffert er alle dine skønhedsprodukter helt beskyttet, og du kan nemt skabe et fint system i kufferten, så det bliver nemt at finde rundt i. Kufferterne er meget flotte, og de er faktisk så praktiske, at mange vælger at beholde deres makeup deri til hverdagen derhjemme også. 

Nyd din rejse 

Som du kan se, kan du sagtens tage dine skønhedsprodukter med dig på rejsen, så længe du er velforberedt. Små beholdere og en god makeup kuffert kan gøre en kæmpe forskel, så du kan have dine ting med på turen uden at være bange for, at de bliver ødelagt under rejsen.

Leave a Comment