prisliste

Pas på virksomhedens skønhed

Virksomheder kan være skønne, smukke og flot indrettet. Denne skønhed kan dog hurtigt forvandles til et grimt ydre, hvor de ansatte mangler ejendele eller helt føler sig utrygge.

I denne artikel skal det handle om, hvordan du holder virksomheden fra skønhedsfejl, hvor indbrudstyve belejrer jeres virksomhed. Og hvordan du skal undgå, at sikkerheden smadrer den daglige gang i virksomheden.

sikkerhed

En grim og ødelagt virksomhed

Alle virksomheder ejer en art skønhed. Det kan måske være svært at få øje på inde i lagerbygningen, hvor der er stablet paller, på paller, på paller. Men tænk her over systemet, over de mange arbejdstimer, over den skønne orden, som lageret har. 

Tænk over den sikkerhed, som lageret hører under. Der er et alarmsystem. De vigtigste og dyreste ejendele er pakket langt væk, måske endda bag lås og slå. Tyvekosterne af stor værdi kan også være gemt højt oppe, hvor tyvene får svært ved at komme op. 

Til sidst er der selvfølgelig den erhvervsforsikring, som skal hjælpe jer som det allersidste led ved et indbrud. Hvis tyvene virkelig gerne vil ind i butikken og smadre denne orden, denne logistik og denne skønhed, er der sjældent meget i kan gøre ved det. 

I skal gøre alt for, at de holder sig væk. I skal låse, slukke og lukke. I skal gøre det så besværligt for tyvene som muligt at kunne bryde ind efter lukketid. Men i sidste ende er der ikke vildt meget, I kan gøre, hvis de virkelig har set sig fastbesluttet på at bryde ind hos jer. 

Udsat for butikstyveri? 

En anden måde en virksomhed kan få beskadiget sit ydre er, hvis butikken ofte oplever at blive røvet eller stjålet fra. Her skal der selvfølgelig også tages nøje foranstaltninger for at undgå dette. 

Det gøres ved at opsætte kamera, ved at gemme dyre ejendele af vejen, ved at have et åbent øje. I nogle tilfælde kan det endda være nødvendigt at have en vagt stående – i hvert fald i myldretiden. 

Som ekspedient kan eller skal man ikke fokusere sin energi på, om nogen i butikken måske kunne have lyst til at stjæle. Fokusset skal ligge på butikkens skønhed. På at få rækkerne til at stå pænt. På at yde en god service med et godt smil. Og på alle de funktionelle rammer i butikken. 

Derfor skal der lavet foranstaltninger, som mere eller mindre uafhængigt af jer sørger for sikkerheden under den daglige drift. Og selvfølgelig en erhvervsforsikring, som hjælper jer. 

overvågning

Sikkerheden på arbejdspladsen

Noget andet, der kan skade sundheden og skønheden på arbejdspladsen er, hvis der sker uheld og skader på arbejdspladsen. Her tænkes der på de arbejdsskader, som kan indtræffe. 

Disse sker oftest kun, hvis der er tale og store uheld der ikke kunne være forudset. Eller hvis der er tale om små uheld, som let kunne være rammesæt af virksomheden, som de ikke ville indtræde. Her handler det selvfølgelig om, at virksomheden skal vide, hvor deres udfordringer og usikkerheder er i virksomheden, så de kan tages hånd om. 

Husk altid at skaffe en god erhvervsforsikring. Husk også, at det kun hjælper som sidste udvej, I skal have styr på en masse sikkerhed forinden.

Leave a Comment