Chokolade af høj kvalitet, der smelter på tungen.

Tips til selvforkælelse og velvære

Når alt kommer til alt, er det os selv, der har ansvar for vores egen skønhed og velvære. Hvad der helt præcist defineres som velvære, er forskelligt fra person til person. Det vigtigste er, at du prioriterer tid og penge til dig – at du investerer i din egen livsglæde. Det behøver ikke at koste en hel bondegård eller tage en hel uges ferie at skabe glæde og overskud. I denne artikel vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan skabe noget ekstra glæde i din hverdag og give dig selv noget velfortjent mig-tid.

Kvinde får afslappende fodmassage.

Sådan kan du forkæle dig selv og forsøde din travle hverdag

Nogle finder glæde i en god middag og oplevelser, andre i skønhedsprodukter og nogle helt tredje i materielle goder og indretning. Her er nogle tips, der måske kan fange din interesse:

  • Lækre dekorative og funktionelle ting til hjemmet fra Bloomingville, der udstråler en flot nordisk stil med råt look og lyse farver.
  • Smagfulde og økologiske råvarer til at bage med, der kan give bageentusiastens bagværk et ekstra lækkert strejf. Her kan eksempelvis nævnes råvarer til bagning fra Elmelund.
  • Giv dig selv den lækreste æske kvalitetschokolade fra Økoladen. Der ER bare en kæmpestor forskel på smagsoplevelsen, når det gælder kvalitetschokolade sammenlignet med discount chokolade fra supermarkedet. Flotte chokoladeæsker kan også findes i gode veganske udgaver.
  • Tag en fridag og få en omgang massage eller giv dig selv lov til at slippe din indre shoppetrang løs en eftermiddag og slå tankerne fra.
  • Køb nogle velduftende beautyprodukter og forkæl din krop. Prøv eksempelvis en skøn lotion fra Vølve eller en dejlig body oil fra UASHMAMA. Det kunne måske også være noget med en behagelig massagebørste, der kan bruges om aftenen, når du tager et varmt og afslappende bad efter en travl dag.
  • Vil du gerne forkæle dig selv med noget praktisk, så kan en køkkenmaskine både gøre madlavning nemmere, hurtigere og sjovere. Hvad med en vintage Blender i klassisk lyseblå fra Ariete? Af samme mærke kan du finde en hel serie af praktiske ting til køkkenet med smukt vintage look. 

Mange er dårlige til at bruge tid og penge på sig selv, men se det som en investering i din velvære.

Når håret trænger til lidt kærlighed.

Leave a Comment