Find de bedste handsker til Nail technicians

Dame, som laver negle

Hvis du har din egen neglesalon, så kender du garanteret vigtigheden af gode handsker, når du arbejder. Der er mange grunde til at have handsker på, når man arbejder med negle, men det er ikke alle, som gør det. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal bruge handsker, når du arbejder, og hvor du kan finde de bedste engangshandsker. 

kvinde, som filer en anden kvindes negle

Nogle technicians kan ikke arbejde uden handsker 

Der findes mange neglesaloner, hvor handskerne er en nødvendighed. Det gør det nemmere at holde ens hænder rene og fri fra produkter. Derudover øger det generelt hygiejnen i salonen, hvilket er et absolut must. Især hvis du tilbyder pedicures, kan det være rart med et par handsker. Handsker sikrer, at du ikke flytter rundt på bakterier i salonen, når du arbejder. Derudover er det også med til at beskytte dine egne hænder, når du arbejder. 

Når man arbejder i en neglesalon, så kan man ikke undgå at komme i kontakt med forskellige kemikalier. Både neglelak og neglelaksfjerner kan være hård for huden og negle, hvis man udsætter dem meget for det. Som nail technician kan man ikke rigtig undgå at skulle bruge de ting, når man arbejder. 

Derudover er det også vigtigt for mange nail technicians, at de selv har flotte negle. Dog kan det være svært at vedligeholde ens egne negle, når man bruger hele dagen på at lave andres. Det kan være alt fra det at file negle til at male dem, som kan påvirke dine egne. Her kan et par handsker være med til at beskytte dine egne negle, når du arbejder, så de holder sig flotte længe. 

engangshandsker tørrer negle af

Hvorfor er de rette par handsker vigtige?

Der findes mange forskellige typer af engangshandsker på markedet, og det kan godt være svært at finde ud af, hvilke er de rette til dig, som arbejder med negle. Når du laver negle, så er det for det meste præcisionsarbejde. Det betyder, at du helst skal have en handske som sidder tæt, så det ikke påvirker dit arbejde. Det kan være svært at lave flotte negle, hvis ens handsker poser omkring ens fingre. Derudover er det også vigtigt, at du vælger stærke handsker. Hvis du selv går meget op i negle, så er det ikke sikkert, at de er klippet helt ned, så de ikke stritter. Lange negle er flotte, men de kan også lave hul på handsker, hvis handskerne er for tynde. 

Derudover er det også vigtigt, at du vælger handsker, som ikke indeholder materialer, som kan skade og udtørre dine hænder. Der findes forskellige typer af handsker, men der er nogle, som er bedre til folk med allergier eller sart hud. 

Hvis du bruger handsker meget, når du arbejder, så er nitril engangshandsker tit det bedste bud. Materialet er stærkt og elastisk, så de både er sikre og nemme at få på. Det elastiske materiale gør det også muligt at få den rette pasform, hvor handsken ikke poser ved dine fingerspidser, så du ikke mister evnen til at lave detaljerigt arbejde på dine kunder. 

Leave a Comment